Villa – Vrijstaande in Benahavís

Triangle 1 Created with Sketch. Te koop Triangle 1 Created with Sketch. €7.495.000 - Villa, Vrijstaande
R3636839 1155 m2 5 Slaapkamers 6 Badkamers

AVANT-GARDE LUXE VILLA IN BENAHAVIS (MARBELLA)

Deze bekroonde VILLA is het eerste luxe huis van Marbella dat is ontworpen en gebouwd volgens de passiefhuisregels en -normen. Slechts vijf minuten van de kust en tien minuten van Marbella, is het gelegen in de exclusieve gated community van Reserva de Alcuzcuz, aan de Ronda-weg. Het heeft adembenemende uitzichten die uitnodigen tot reflectie en open ruimtes die communicatie natuurlijk maken.

ENERGIE-EFFICIËNTIE is de hoeksteen van het Passiefhuis-concept en garandeert meer dan 75% besparing op energiekosten in vergelijking met een standaard gebouwde woning, terwijl het ook zorgt voor consistent frisse lucht door het hele huis en een structurele levensduur. Deze VILLA combineert meesterlijk duurzaamheid met pure, onvervalste luxe.

Afgezien van de kwaliteit design meubelen, armaturen, fittingen en verlichting, biedt deze VILLA een entertainmentruimte die echt niet van deze wereld is. Een bioscoopruimte, sportbar, speelruimte met pooltafel, VIP-zitjes, DJ-booth, ultramoderne golfsimulator, volledig uitgeruste fitnessruimte, wellnessruimte met behandelkamers, ontspanningsruimtes en een kapsalon.

Off-Plan Prijs: 7.495.000 euro
Prijs gereed inclusief meubilair: 8.495.000 euro
Wanneer villa volledig is afgewerkt en de vergunning voor eerste bewoning is afgeleverd stijgt de prijs tot 9.995.000 euro
Brochure + alle kwaliteitsspecificaties te verkrijgen op eenvoudig verzoek.

Makelaar Frank Verhoeven

Frank Verhoeven
  • Kantoor : +32 (0)14 63 50 52
  • Mobiel : +32 475 75 65 50


Meer weten

Contact

GDPR Agreement *

Loading...

Vergelijkbare woningen