Appartement – Begane Grond in Benahavís

Triangle 1 Created with Sketch. Te koop Triangle 1 Created with Sketch. €470.000 - Appartement, Begane Grond
R3052789 104 m2 2 Slaapkamers 2 Badkamers

UW ECHTE THUIS !!!

Dit resort bestaat uit verschillende ontwikkelingen van villa's en appartementen die zorgvuldig zijn ingericht rond een hotel, restaurants, winkels, golfbaan en academie, wellness-spa, manege, boomgaarden en een meer dat het strandleven in de bergen nabootst.

• Bevindt zich in de hogere regionen met zuid- of zuidwestelijke oriëntatie om de toegang tot de mediterrane zon van zonsopgang tot zonsondergang te optimaliseren en te genieten van de prachtige uitzichten.
• Er zijn in totaal 90 appartementen, in 12 gebouwen van slechts 3 verdiepingen, met niet meer dan drie appartementen per verdieping. Elke kamer heeft 2 of 3 slaapkamers, de laatste met een extra toilet.
° De appartementen zijn ingericht om licht, ruimte en toegang tot het prachtige uitzicht over de Middellandse Zee naar Noord-Afrika te maximaliseren.
• In de gemeenschappelijke tuinen zijn zwembaden voor volwassenen en kinderen en gebieden om van de zon of schaduw te genieten. De appartementen op de begane grond hebben privétuinen, waardoor ze het gevoel hebben in een villa te wonen.
• Elk appartement heeft een toegewezen parkeerplaats in de garage en een beveiligde privéberging.
• De gebouwen smelten mooi samen met het landschap, de topografie en de spectaculaire natuurlijke omgeving.
• Innovatieve functies omvatten glazenwanden van vloer tot plafond en balkonbalustrades, domotica inclusief jaloezieën en klimaatbeheersing, zorgvuldig overwogen verlichtingssystemen en oversized 2,40 m. binnendeuren om het gevoel van ruimte te
vergroten.
• Of het nu traditioneel of modern is, elk aspect van de ontwikkeling onderstreept onze toewijding aan het milieu en een hoog niveau van BREEAM-certificiering.

Prijs indicatie :
* 2 slaapkamers en 2 badkamers van 470.000 euro tot 510.000 euro + btw (1 parkeerplaats en 1 berging inbegrepen in de prijs)
* 3 slaapkamers en 2 badkamers + 1 gastentoilet van 580.000 euro tot 725.000 euro + btw (2 parkeerplaatsen en 1 berging inbegrepen in de prijs)

Een overzicht van alle kwaliteitsspecificaties op eenvoudige aanvraag !!

Makelaar Frank Verhoeven

Frank Verhoeven
  • Kantoor : +32 (0)14 63 50 52
  • Mobiel : +32 475 75 65 50


Meer weten

Contact

GDPR Agreement *

Loading...

Vergelijkbare woningen