Appartement – Tussenverdieping in Benahavís

Triangle 1 Created with Sketch. Te koop Triangle 1 Created with Sketch. €799.000 - Appartement, Tussenverdieping
R3265438 122 m2 2 Slaapkamers 2 Badkamers

BENAHAVIS – MARBELLA – LIGGING – LIGGING – LIGGING !! ( Op dit ogenblik zijn er nog 11 apartementen beschikbaar : prijzen vanaf 799.000 euro tot 3.999.500 euro )

Dit project geniet van een adembenemend uitzicht vanaf de enorme terrassen over de Middellandse Zee richting Gibraltar en de kusten van Afrika. Vanuit de verhoogde positie net boven de karakteristieke Golfvallei van Marbella, liggen de golfbanen van Los Naranjos, La Quinta, Las Brisas en Aloha voor de deur.

U zult een luxueus en eigentijds leven ervaren van op deze exclusieve locatie. De gebouwen zijn prachtig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving en profiteren ten volle van het geweldige uitzicht.

Te beginnen met zeven iconische gebouwen met 49 ruime residenties in prachtige tuinen. Dit project zal een uniek boetiekcomplex-sfeer creëren. Het innovatieve concept zal in de tweede fase worden gevolgd door nog eens 70 residenties om het project te voltooien.

Elke plattegrond is zorgvuldig bestudeerd om het gebruik van de royale binnenruimten en het natuurlijk licht te optimaliseren, om van de prachtige uitzichten te genieten en om de privacy van elke residentie te waarborgen. De nieuwste technologieën garanderen uw volledige comfort en zorgen ervoor dat u zich thuis voelt.

Materialen van de hoogste kwaliteit zijn met de hand uitgekozen door ons ontwerpteam. U kan een eigen toets aan uw woning geven door ons personalisatie schema.

Dit project zal residenties met 2, 3 en 4 slaapkamers bieden. Laat ons u door het perfecte huis leiden, rekening houdend met de behoeften van uw gezin en zorg voor het beste comfort.

Er is speciale aandacht voor duurzaamheid en milieubescherming. We werken met bouwmethoden en materialen die ernaar streven duurzaam, milieuvriendelijk te zijn en de efficiëntie van onze residenties te optimaliseren. Relevante certificaten zoals BREEAM worden getarget.

Dit project zal opnieuw definiëren en nieuwe normen stellen in het concept van echt luxueus wonen met zijn hedendaagse architectuur en ultramoderne interieurs.

Geniet van het panoramische uitzicht van uw ruim terras, observeer de zonsondergang, bewonder de schoonheid van de Middellandse Zee en de omliggende bergen !!

Makelaar Frank Verhoeven

Frank Verhoeven
  • Kantoor : +32 (0)14 63 50 52
  • Mobiel : +32 475 75 65 50


Meer weten

Contact

GDPR Agreement *

Loading...

Vergelijkbare woningen